h_lwww.tatamicentrum.hu
b1b2b3b4b5b6
h_r
Hírös Brazil Ju Jitsu - Kecskemét
Klubunk a Magyar Ju Jitsu Szövetség tagja
Stílusunk a Hangari Ju Jitsu Kelemen Ryu
Szervezzük a Global Grappling versenyeket
Jelenleg 205 látogató
böngészi oldalunkat.

XVII. Kecskemét Kupa Országos Ju Jitsu Verseny - beszámoló
2011-12-03 23:00:00
A résztvevő klubok száma minden rekordot megdöntött, de a versenyző létszám is emelkedett, 22 klub 163 versenyzője indult a 17. alkalommal megrendezett országos versenyünkön. A több, mint másfél évtizedes múlttal rendelkező verseny presztízse magas, szívesen jönnek a versenyzők, hiszen itt találnak méltó ellenfelet. Ez volt a 117. versenyünk.

Új főbírót avattunk sensei Kovács Gábor személyében. A kiírás szerint sensei Füvesi Sándor lett volna, de ő sajnos nem tudott eljönni, így az utolsó pillanatban változtattunk. Köszönjük, hogy vállalta, sok fontos javaslata is volt, amelyeket, ha bevezetünk, előnyére válik a versenynek.

A verseny bírái voltak: sensei Daru Éva, sensei Suhajda Éva, senpai Meszes Éva, senpai Beck József, sensei Fekete Sándor, sensei dr. Földházi Ferenc, sensei Galisz Péter, senpai Gyüre László, senpai Kiss Olivér, Lakatos Sándor, sensei Ónodi István, sensei Szeifert Csaba, senpai Szilner Csaba, senpai Szilágyi Dávid, Szűcs Kristóf, sensei Szűcs Róbert, sensei Tatai Krisztián, sensei Tóth Csaba, sensei Várkonyi Gábor. Köszönjük igazságos bírói munkájukat!

Önkéntes segítőink voltak: Balogh Andrea, Barta Zsolt, Berkes Dávid, Berkes Lilla, dr. Boromisza Péter, Bus András, Fekete Róbert, Fekete Sándor, Heinrich Mónika, dr. Karsai András, Kelemen Attila, Kisistók Réka, Lakatos Sándor, Magyar Dóra, Marozsi Imre, Molnár József, Nagy Nóra, Papp Éva, Paróczai Dávid, Porubszki Gizella, Puha Ferenc, Sáfár Péter, Szőllősi Petra, Szűcs Kristóf, Turányi Bence, Túri Pál. Köszönjük az ő munkájukat is, mely szintén nélkülözhetetlen volt a verseny sikeres lebonyolításához!

A versenyen induló klubok, vezetőjük és a versenyzőik száma:
1. Kiskunhalasi Ju Jitsu Klub senpai Beck József vezetéséével 6 fő, 10 nevezés
2. Bushido Kaposvár egyéni nevezéssel 1 fő, 1 nevezés
3. Carlson Gracie Team egyéni nevezésekkel 2 fő 2 nevezés
4. Ju-Jitsu Dragon Klub - Marcali sensei Nagy Róbert vezetésével 3 fő 3 nevezés
5. DRSE Debrecen senpai Gyüre László vezetésével 4 fő 4 nevezés
6. Szentendrei Ju Jitsu Dojo sensei Szeifert Csaba vezetésével 7 fő 27 nevezés
7. Fehérgyarmati Ju Jitsu Klub sensei Karasi József vezetésével 3 fő 5 nevezés
8. Gracie Barra Hungary egyéni nevezésekkel 4 fő 4 nevezés
9. Hatvani dojo sensei Kovács Gábor vezetésével 8 fő 9 nevezés
10. Tatami Centrum Bányai dojo sensei Fekete Sándor vezetésével 19 fő 45 nevezés
11. Kék Farkas Ju Jitsu Klub sensei Tóth Csaba vezetésével 5 fő 8 nevezés
12. Sityu-Team sensei Ónodi István vezetésével 8 fő 14 nevezés
13. Makó Budo Klub sensei Márton Imre vezetésével 4 fő 4 nevezés
14. Miskolci Ju Jitsu Egyesület sensei Bordás Gyula vezetésével 6 fő 21 nevezés
15. Monorierdő dojo sensei Füzesi Péterné vezetésével 24 fő 62 nevezés
16. Orosházi Küzdősport Centrum Rácz János vezetésével 2 fő 2 nevezés
17. Gracie Barra Orgovány Tóth Zoltán vezetésével 12 fő 13 nevezés
18. Öttömösi Bushido Dojo Veres csaba vezetésével 8 fő 8 nevezés
19. Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület Porubszki Gizella vezetésével 17 fő 35 nevezés
20. Szegedi Ju-Jitsu Egyesület sensei Rusz Alajos vezetésével 10 fő 17 nevezés
21. Vincze Ju-Jutsu SE sensei Vincze Zoltán vezetésével 7 fő 8 nevezés
22. Wildboar Jiu Jitsu Klub sensei Derkényi László vezetésével 3 fő 3 nevezés
Összesen 22 klub 163 versenyző, 305 nevezés

Bár a klubok és a versenyzők száma növekedett, a nevezések száma nem (tavaly 340 volt), ami azt jelenti, hogy egy versenyző átlagosan kevesebb versenyszámban indult. Ugyanez a tendencia a szövetségünk klubjaival is, a klubok száma kettővel (8-ról 10-re), a versenyzők száma 18-cal (64-ről 82-re) nőtt, a nevezések száma viszont 8-cal csökkent (188-ról 180-ra). Valószínűleg többen vannak most, akik csak egy számban indulnak, reméljük a felkészítőik legközelebb más versenyszámokra is felkészítik őket.

A versenyszámaink voltak:
1. Jurandori: egyéni technikai szám, koreografált küzdelem, más néven önvédelem. A jitsuka önvédelmi technikákat mutat be egy vagy több támadó ellen. Lehet folyamatos jelenet, de lehet technikáról technikára felállva is, mint a vizsgán. A kategóriákat nemenként és övfokozatonként képezzük, a bírók pontozzák a bemutatást. Sorrend pontszám alapján.
2. Quattro: páros technikai szám, sorsolt támadási formákra kell védekezéseket bemutatni. A versenyszámban övfokozatonként vannak a kategóriák, sorrendben 4, 8, 16, 32, 64 támadási forma közül sorsolunk. Kieséses rendszer, két pár mutatja be a támadási formákra a védekezéseit, a bírók azt döntik el, melyik páros volt a jobb, melyik páros jut tovább.
3. Randori: egyéni küzdelem kieséses rendszerben. A kategóriák nemenként, korosztályonként és súlycsoportonként. Három menetes küzdelem, az első menetben védőfelszerelésben kick-box jellegű küzdelem, a második menetben judo jellegű állásküzdelem, a harmadik menetben földharc.
4. Grappling: egyéni küzdelem kieséses rendszerben. Kategóriák nemenként, korosztályonként és súlycsoportonként. A küzdelem állásból indul, pontokat lehet szerezni földrevitelért, földön pozíciószerzésért, leszorításért. Győzni lehet pontokkal és lekopogtatással is. Ütés és rúgás nem engedélyezett.
5. Combat Grappling: ugyanaz, mint a grappling, de itt az ütés és a rúgás is engedélyezett. Mind a Grappling, mind a Combat Grappling edzőruhában (Gi-ben) és pusztakézzel, minimális védőfelszereléssel zajlik.
6. Double Couple: párok kiszorítós küzdelme. Az ellenfél párost ki kell tenni a páston kívülre. A párok összsúlya alapján képezzük a kategóriákat.
7. Egyéni összetett: négy versenyszám (jurandori, quattro, randori, grappling/combat grappling legjobb eredménye alapján képezett összesített pontszám alapján. 1. hely 7 pont, 2. hely 4 pont, 3. hely 2. pont, 4. hely 1 pontot ér. Mindenkinek automatikusan számoljuk.
8. Csapat összetett: a klubvezetők által nevezett négyfős csapatok összesített egyéni pontszáma alapján lépezzük a csapat pontszámokat.

Az összesített számoknál maradva, a mostani versenyünk viszonylag kiegyenlített volt, mind a négy összetett egyéni helyezés más klubhoz, ugyanígy mind a négy összetett csapat helyezés más klubhoz került. Mindazonáltal mind az egyéni, mind a csapat összetett győzelem a Miskolci Ju Jitsu Egyesülethez került a csapat, illetve Pelőczi Balázs révén. Gratulálunk!

Külön köszöntjük az új - vagy évekkel korábban már látott, de most újra nevezett - klubokat és reméljük ezentúl is eljönnek hozzánk: ők a Bushido Kaposvár, a Carlson Gracie Team, a marcali Dragon Ju-Jitsu Klub, a Kék Frakas Ju Jitsu Klub, az Orosházi Küzdősport Centrum, a Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület, a Wilddboar Jiu Jitsu Klub.

A végeredmény előtt egy személyes kérés, illetve vélemény: egy ilyen verseny a ju jitsu ünnepe, kiemelkedő esemény, mely sok ember kemény munkájának eredménye. A klubok felkészítik versenyzőiket, a bírók, a szervezők napjukat rááldozzák, sokan anyagi áldozatot is hoznak azért, hogy ez az esemény ilyen formában és színvonalon létrejöjjön. Olyan barátokkal találkozunk, akikkel esetleg csak itt egy évben. Mindenképpen olyan esemény, melyet érdemes átélni, megélni, megéri, hogy mindannyian rászánjuk a napunkat. Sokan elkérik napközben az oklevelet és az érmet és elmennek a díjátadás előtt. Természetesen ezt nem tagadjuk meg, hiszen nem ismerjük az okokat, ami miatt erre kényszerülnek, de furcsa látni a foghíjas dobogókat. Az volna a kérésem, hogy tiszteljük meg a többi versenyzőt, ellenfeleinket, társainkat azzal, hogy megvárjuk a díjátadást és Gi-ben, megadva az ünnepélyes formát vesszük át a megérdemelt oklevelet, érmet. Köszönöm.

Végeredmény

Jurandori

Jurandori Mini Fiú 3 nevező
I. Pelsőczi Balázs - Miskolci Ju Jitsu Egyesület
II. Csákvári Áron - Monorierdő dojo
III. Csákvári Balázs - Monorierdő dojo

Jurandori Mini Leány 2 nevező
I. Molnár Timea - Monorierdő dojo
II. Bajári Nikoletta - Monorierdő dojo

Jurandori Midi Fiú 11 nevező
I. Marlen Dániel - Szentendrei Ju Jitsu Dojo
II. Draskovits Mátyás - Szentendrei Ju Jitsu Dojo
III. Ugrin Benjámin - Szentendrei Ju Jitsu Dojo
IV. Dobos Martin - Monorierdő dojo
Nevezett még: Draskovits Imre (Szentendrei Ju Jitsu Dojo), Putz Balázs (Szentendrei Ju Jitsu Dojo), Staudt Vince (Szentendrei Ju Jitsu Dojo), Bakó Ferenc (Tatami Centrum Bányai dojo), Soós Botond (Miskolci Ju Jitsu Egyesület), Takács Ákos (Miskolci Ju Jitsu Egyesület), Badacsonyi Lóránt (Monorierdő dojo),

Jurandori Midi Leány 3 nevező
I. Dobos Kitti - Monorierdő dojo
II. Thalmayer Timea - Monorierdő dojo
III. Heinrich Mónika - Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület

Jurandori Maxi Fiú 7 nevező
I. Staudt Ádám - Szentendrei Ju Jitsu Dojo
II. Dankó Dominik - Monorierdő dojo
III. Dankó Dominik - Miskolci Ju Jitsu Egyesület
IV. Pataki Botond - Tatami Centrum Bányai dojo
Nevezett még: Bende Márton (Kék Farkas Ju Jitsu Klub), Máté Ádám (Miskolci Ju Jitsu Egyesület), Badacsonyi Botond (Monorierdő dojo),

Jurandori Kezdő Férfi 5 nevező
I. Szirbik Ferenc - Kék Farkas Ju Jitsu Klub
II. Pingor Gergely - Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület
III. Bende Márton - Kék Farkas Ju Jitsu Klub
IV. Csákvári Bálint - Monorierdő dojo
Nevezett még: Hornyák Ákos (Monorierdő dojo),

Jurandori Kezdő Női 3 nevező
I. Greffer Kinga - Ju-Jitsu Dragon Klub - Marcali
II. Magyar Dóra - Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület
III. Badacsonyi Viktória - Monorierdő dojo

Jurandori Haladó Férfi 3 nevező
I. Novák László - Ju-Jitsu Dragon Klub - Marcali
II. Seprenyi Bettina - Monorierdő dojo
III. Fekete Attila - Monorierdő dojo

Jurandori Senior 40 Kezdő Férfi 2 nevező
I. Bende Béla - Kék Farkas Ju Jitsu Klub
II. Lasek László - Kék Farkas Ju Jitsu Klub


Quattro

Quattro Mini 5 nevező
I. Fehér Dávid-Peics András - Sityu-Team
II. Fehér Domonkos-Hladinec Péter - Sityu-Team
III. Gombár Tamás-Ipacs Kornél - Tatami Centrum Bányai dojo
IV. Bajári Nikoletta-Molnár Timea - Monorierdő dojo
Nevezett még: Csákvári Áron-Csákvári Balázs (Monorierdő dojo),

Quattro Midi 7 nevező
I. Fekete Benjamin-Fehér Botond - Sityu-Team
II. Draskovits Imre-Marlen Dániel - Szentendrei Ju Jitsu Dojo
III. Draskovits Mátyás-Staudt Vince - Szentendrei Ju Jitsu Dojo
IV. Cserép Dániel-Hodosi Máté - DRSE Debrecen
Nevezett még: Pelsőczi Balázs-Takács Ákos (Miskolci Ju Jitsu Egyesület), Badacsonyi Lóránt-Dobos Martin (Monorierdő dojo), Putz Balázs-Ugrin Benjámin (Szentendrei Ju Jitsu Dojo),

Quattro Maxi 4 nevező
I. Dankó Dominik-Dobos Martin - Monorierdő dojo
II. Badacsonyi Viktória-Magócsi Márk - Monorierdő dojo
III. Staudt Ádám-Ugrin Benjámin - Szentendrei Ju Jitsu Dojo
IV. Dankó Dominik-Máté Ádám - Miskolci Ju Jitsu Egyesület

Quattro Kezdő 2 nevező
I. Csákvári Bálint-Hornyák Ákos - Monorierdő dojo
II. Badacsonyi Viktória-Magócsi Márk - Monorierdő dojo

Quattro Haladó 2 nevező
I. Hornyák Ákos-Seprenyi Bettina - Monorierdő dojo
II. Fekete Attila-Mányi József - Monorierdő dojo


Randori leányok

Randori Női 3 nevező
I. Tóthné Egyed Éva - Kék Farkas Ju Jitsu Klub
II. Szűcs Lívia - Kiskunhalasi Ju Jitsu Klub
III. Magyar Dóra - Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület

Randori fiúk

Ovi korcsoport

25 kg. 3 nevező
I. Fejes Richárd - Tatami Centrum Bányai dojo
II. Urbán Kristóf - Sityu-Team
III. Fehér Máté - Sityu-Team

Gyermek korcsoport

25 kg. 2 nevező
I. Fehér Dávid - Sityu-Team
II. Fejes Lóránt - Tatami Centrum Bányai dojo

30 kg. 3 nevező
I. Peics András - Sityu-Team
II. Vass Levente - Öttömösi Bushido Dojo
III. Hladinec Péter - Sityu-Team

35 kg. 3 nevező
I. Szűcs Ákos - Öttömösi Bushido Dojo
II. Fehér Domonkos - Sityu-Team
III. Bóka Dávid - Öttömösi Bushido Dojo

40 kg. 3 nevező
I. Pelsőczi Balázs - Miskolci Ju Jitsu Egyesület
II. Rusz Regő - Szegedi Ju-Jitsu Egyesület
III. Földesi Áron - Makó Budo Klub

Ifjúsági korcsoport

41 kg. 3 nevező
I. Soós Botond - Miskolci Ju Jitsu Egyesület
II. Takács Ákos - Miskolci Ju Jitsu Egyesület
III. Fehér Botond - Sityu-Team

47 kg. 3 nevező
I. Bakó Ferenc - Tatami Centrum Bányai dojo
II. Fekete Benjamin - Sityu-Team
III. Vass Viktor - Öttömösi Bushido Dojo

53 kg. 5 nevező
I. Balogh Dominik - Szegedi Ju-Jitsu Egyesület
II. Doktor Máté - Szegedi Ju-Jitsu Egyesület
III. Csonka Erik - Öttömösi Bushido Dojo
IV. Lévai Balázs - DRSE Debrecen
Nevezett még: Antal Kristóf (Miskolci Ju Jitsu Egyesület),

Junior korcsoport

59 kg. 5 nevező
I. Szekeres Dénes - Öttömösi Bushido Dojo
II. Fődi Noel - Öttömösi Bushido Dojo
III. Rusz Gergő - Szegedi Ju-Jitsu Egyesület
IV. Máté Ádám - Miskolci Ju Jitsu Egyesület
Nevezett még: Dankó Dominik (Miskolci Ju Jitsu Egyesület),

66 kg. 2 nevező
I. Szabó Roland - Öttömösi Bushido Dojo
II. Fenyvesi Gergő - Kiskunhalasi Ju Jitsu Klub

66+ kg. 4 nevező
I. Moravszki Bence - Makó Budo Klub
II. Szűcs Viktor - Kiskunhalasi Ju Jitsu Klub
III. Bende Márton - Kék Farkas Ju Jitsu Klub
IV. Piri Gábor - Szegedi Ju-Jitsu Egyesület

Kadet korcsoport

55 kg. 2 nevező
I. Sós Norbert - Kiskunhalasi Ju Jitsu Klub
II. Ármán Gergely - Szegedi Ju-Jitsu Egyesület

Felnőtt korcsoport

75 kg. 3 nevező
I. Schellenberger Patrik - Bushido Kaposvár
II. Szalai Bence - Szegedi Ju-Jitsu Egyesület
III. Szirbik Ferenc - Kék Farkas Ju Jitsu Klub

85 kg. 2 nevező
I. Szojár Balázs - Szegedi Ju-Jitsu Egyesület
II. Szirbik Bálint - Makó Budo Klub

95 kg. 2 nevező
I. Lakatos Valentin - Fehérgyarmati Ju Jitsu Klub
II. Bogdán Vendel - Ju-Jitsu Dragon Klub - Marcali


Grappling Gi leányok

Grappling Gi Maxi Leány 2 nevező
I. Király Luca - Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület
II. Heinrich Mónika - Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület

Grappling Gi Midi Leány 3 nevező
I. Tóth Anett - Gracie Barra Orgovány
II. Bakó Eszter - Tatami Centrum Bányai dojo
III. Molnár Timea - Monorierdő dojo

Grappling Gi Mini Leány 5 nevező
I. Bajári Nikoletta - Monorierdő dojo
II. Aranyosi Babett - Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület
III. Szabó Velejti Csenge - Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület
IV. Köteles Viktória - Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület
Nevezett még: Tóth Fruzsina (Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület),

Grappling Gi Női 4 nevező
I. Badacsonyi Viktória - Monorierdő dojo
II. Szűcs Lívia - Kiskunhalasi Ju Jitsu Klub
III. Magyar Dóra - Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület
IV. Nagy Nóra - Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület

Grappling Gi fiúk

Ovi korcsoport

25 kg. 4 nevező
I. Fejes Richárd - Tatami Centrum Bányai dojo
II. Dobos Balázs Levente - Monorierdő dojo
III. Parák Dominik Gábor - Monorierdő dojo
IV. Pityák Patrícia Ildikó - Monorierdő dojo

35 kg. 2 nevező
I. Lipcsei Attila - Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület
II. Szabó Velejti Domokos - Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület

Gyermek korcsoport

25 kg. 3 nevező
I. Szabadi János - Kiskunhalasi Ju Jitsu Klub
II. Fejes Lóránt - Tatami Centrum Bányai dojo
III. Halmai Roland - Monorierdő dojo

30 kg. 4 nevező
I. Dobos András - Tatami Centrum Bányai dojo
II. Gombár Tamás - Tatami Centrum Bányai dojo
III. Némedi Máté - Tatami Centrum Bányai dojo
IV. Fejes István - Tatami Centrum Bányai dojo

35 kg. 5 nevező
I. Badacsonyi Lóránt - Monorierdő dojo
II. Asztalos Zalán - Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület
III. Ipacs Kornél - Tatami Centrum Bányai dojo
IV. Czabán Zsombor - Tatami Centrum Bányai dojo
Nevezett még: Staudt Vince (Szentendrei Ju Jitsu Dojo),

40 kg. 3 nevező
I. Pelsőczi Balázs - Miskolci Ju Jitsu Egyesület
II. Rusz Regő - Szegedi Ju-Jitsu Egyesület
III. Kocsis Dávid - Tatami Centrum Bányai dojo

40+ kg. 2 nevező
I. Varga Gergő - Hatvani dojo
II. Oldal Attila - Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület

Ifjúsági korcsoport

35 kg. 7 nevező
I. Tóth Zoltán - Gracie Barra Orgovány
II. Sárkány Balázs - Tatami Centrum Bányai dojo
III. Dankó Dominik - Monorierdő dojo
IV. Pap Levente - Kiskunhalasi Ju Jitsu Klub
Nevezett még: Draskovits Mátyás (Szentendrei Ju Jitsu Dojo), Ditzendy Péter (Tatami Centrum Bányai dojo), Zsoldos Olivér (Hatvani dojo),

41 kg. 8 nevező
I. Ugrin Benjámin - Szentendrei Ju Jitsu Dojo
II. Staudt Ádám - Szentendrei Ju Jitsu Dojo
III. Soós Botond - Miskolci Ju Jitsu Egyesület
IV. Marlen Dániel - Szentendrei Ju Jitsu Dojo
Nevezett még: Valakovics Bálint (Hatvani dojo), Takács Ákos (Miskolci Ju Jitsu Egyesület), Dobos Martin (Monorierdő dojo), Varga Márk (Hatvani dojo),

47 kg. 5 nevező
I. Molnár Dániel - Monorierdő dojo
II. Bakó Ferenc - Tatami Centrum Bányai dojo
III. Granek Zoltán - Gracie Barra Orgovány
IV. Rácz László - Monorierdő dojo
Nevezett még: Farkas Bálint (Hatvani dojo),

53 kg. 4 nevező
I. Balogh Dominik - Szegedi Ju-Jitsu Egyesület
II. Doktor Máté - Szegedi Ju-Jitsu Egyesület
III. Martinovics Márk - Gracie Barra Orgovány
IV. Antal Kristóf - Miskolci Ju Jitsu Egyesület

53+ kg. 2 nevező
I. Koczák Béla - Gracie Barra Orgovány
II. Draskovits Imre - Szentendrei Ju Jitsu Dojo

Junior korcsoport

45 kg. 5 nevező
I. Pataki Botond - Tatami Centrum Bányai dojo
II. Jéga-Szabó Áron - Tatami Centrum Bányai dojo
III. Badacsonyi Botond - Monorierdő dojo
IV. Ditzendy Arisztid - Tatami Centrum Bányai dojo
Nevezett még: Thalmayer Timea (Monorierdő dojo),

52 kg. 4 nevező
I. Szűcs András - Tatami Centrum Bányai dojo
II. Ármán Gergely - Szegedi Ju-Jitsu Egyesület
III. Szója Erik - Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület
IV. Dobos Kitti - Monorierdő dojo

59 kg. 4 nevező
I. Ács József - Gracie Barra Orgovány
II. Rusz Gergő - Szegedi Ju-Jitsu Egyesület
III. Dankó Dominik - Miskolci Ju Jitsu Egyesület
IV. Máté Ádám - Miskolci Ju Jitsu Egyesület

66 kg. 4 nevező
I. Dér István - Gracie Barra Orgovány
II. Bosits Miklós - Wildboar Jiu Jitsu Klub
III. Fenyvesi Gergő - Kiskunhalasi Ju Jitsu Klub
IV. Bányai Dominik - Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület

66+ kg. 5 nevező
I. Tóth Dániel - Gracie Barra Orgovány
II. Fehér Roland - Orosházi Küzdősport Centrum
III. Szűcs Viktor - Kiskunhalasi Ju Jitsu Klub
IV. Piri Gábor - Szegedi Ju-Jitsu Egyesület
Nevezett még: Czabán Tamás (Tatami Centrum Bányai dojo),

Kadet korcsoport

63 kg. 4 nevező
I. Lőrincz Ottó - Fehérgyarmati Ju Jitsu Klub
II. Mező Ferenc - Wildboar Jiu Jitsu Klub
III. Perjés Zoltán - Monorierdő dojo
IV. Sós Norbert - Kiskunhalasi Ju Jitsu Klub

71 kg. 2 nevező
I. Péli Árpád - Gracie Barra Orgovány
II. Börönte Ferenc - Gracie Barra Orgovány

79 kg. 3 nevező
I. Takács Zoltán - Wildboar Jiu Jitsu Klub
II. Stamusz Péter - Fehérgyarmati Ju Jitsu Klub
III. Rozmaring Mátyás - Hatvani dojo

79+ kg. 2 nevező
I. Béres Máté - Carlson Gracie Team
II. Lakatos Valentin - Fehérgyarmati Ju Jitsu Klub

Felnőtt korcsoport

75 kg. 5 nevező
I. Tóth Zoltán - Gracie Barra Orgovány
II. Abubakar Aminovics - Orosházi Küzdősport Centrum
III. Csóré Balázs - Gracie Barra Hungary
IV. Fekete Attila - Monorierdő dojo
Nevezett még: Jády Gergely (Szegedi Ju-Jitsu Egyesület),

85 kg. 6 nevező
I. Cselőtei Tamás - Carlson Gracie Team
II. Várhegyi Attila - Gracie Barra Hungary
III. File Béla - Gracie Barra Hungary
IV. Virág Sándor - Gracie Barra Orgovány
Nevezett még: Kiss-Pogány Tamás (Gracie Barra Hungary), Szojár Balázs (Szegedi Ju-Jitsu Egyesület),

95 kg. 2 nevező
I. Bodnár Róbert - Hatvani dojo
II. Asztalos Zoltán - Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület

105 kg. 2 nevező
I. Herle Zsolt - Hatvani dojo
II. Vasca Tamás - Szegedi Ju-Jitsu Egyesület

105+ kg. 2 nevező
I. Herle Zsolt - Hatvani dojo
II. Varga Máté - Vincze Ju-Jutsu SE

Combat Grappling férfiak

Felnőtt korcsoport

75 kg. 2 nevező
I. Péli Árpád - Gracie Barra Orgovány
II. Szirmai Albert - Vincze Ju-Jutsu SE

85 kg. 5 nevező
I. Erdei Milán - Vincze Ju-Jutsu SE
II. Czifra Attila - Vincze Ju-Jutsu SE
III. Verbóczki Balázs - Vincze Ju-Jutsu SE
IV. Gombos Tamás - Vincze Ju-Jutsu SE

105+ kg. 2 nevező
I. Takács Csaba - Vincze Ju-Jutsu SE
II. Varga Máté - Vincze Ju-Jutsu SE


Double Couple

Double Couple 60 kg. 9 nevező
I. Fejes István-Sárkány Balázs - Tatami Centrum Bányai dojo
II. Ditzendy Péter-Némedi Máté - Tatami Centrum Bányai dojo
III. Czabán Zsombor-Gombár Tamás - Tatami Centrum Bányai dojo
IV. Fejes Lóránt-Ipacs Kornél - Tatami Centrum Bányai dojo
Nevezett még: Lipcsei Attila-Szabó Velejti Domokos (Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület), Badacsonyi Lóránt-Halmai Roland (Monorierdő dojo), Köteles Viktória-Szabó Velejti Csenge (Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület), Asztalos Zalán-Király Levente (Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület), Aranyosi Babett-Tóth Fruzsina (Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület),

Double Couple 80 kg. 9 nevező
I. Dankó Dominik-Magócsi Márk - Monorierdő dojo
II. Ditzendy Arisztid-Ditzendy Péter - Tatami Centrum Bányai dojo
III. Staudt Ádám-Ugrin Benjámin - Szentendrei Ju Jitsu Dojo
IV. Bakó Ferenc-Dobos András - Tatami Centrum Bányai dojo
Nevezett még: Asztalos Zalán-Oldal Attila (Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület), Draskovits Mátyás-Staudt Vince (Szentendrei Ju Jitsu Dojo), Ábrahám Balázs-Czabán Zsombor (Tatami Centrum Bányai dojo), Jéga-Szabó Áron-Pataki Botond (Tatami Centrum Bányai dojo), Heinrich Mónika-Király Luca (Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület),

Double Couple 100 kg. 5 nevező
I. Hornyák Ákos-Magócsi Márk - Monorierdő dojo
II. Jéga-Szabó Áron-Szűcs András - Tatami Centrum Bányai dojo
III. Nagy Nóra-Szója Erik - Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület
IV. Badacsonyi Botond-Thalmayer Timea - Monorierdő dojo
Nevezett még: Dobos Martin-Seprenyi Bettina (Monorierdő dojo),

Double Couple 120 kg. 4 nevező
I. Bányai Dominik-Magyar Dóra - Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület
II. Czabán Tamás-Pataki Botond - Tatami Centrum Bányai dojo
III. Badacsonyi Viktória-Molnár Dániel - Monorierdő dojo
IV. Draskovits Imre-Marlen Dániel - Szentendrei Ju Jitsu DojoEgyéni összetett (163 nevezett versenyző)

I. Pelsőczi Balázs 21 p Miskolci Ju Jitsu Egyesület
II. Balogh Dominik 14 p Szegedi Ju-Jitsu Egyesület
III. Fejes Richárd 14 p Tatami Centrum Bányai dojo
IV. Fehér Dávid 14 p Sityu-Team
5. Peics András 14 p Sityu-Team
6. Staudt Ádám 13 p Szentendrei Ju Jitsu Dojo
7. Dankó Dominik 13 p Monorierdő dojo
8. Badacsonyi Viktória 13 p Monorierdő dojo
9. Marlen Dániel 12 p Szentendrei Ju Jitsu Dojo
10. Bajári Nikoletta 12 p Monorierdő dojo

Csapat összetett (4 nevezett csapat)

I. 39 pont Miskolci Ju Jitsu Egyesület A
. . .21 pont Pelsőczi Balázs
. . . 4 pont Takács Ákos
. . . 5 pont Dankó Dominik
. . . 9 pont Soós Botond

II. 29 pont Tatami Centrum Bányai dojo A
. . . 4 pont Ipacs Kornél
. . . 6 pont Gombár Tamás
. . .11 pont Bakó Ferenc
. . . 8 pont Pataki Botond


III. 28 pont Szentendrei Ju Jitsu Dojo A
. . .13 pont Staudt Ádám
. . . 2 pont Staudt Vince
. . .11 pont Ugrin Benjámin
. . . 2 pont Draskovits Mátyás

IV. 25 pont Sárospataki Ju-Jitsu Egyesület A
. . . 8 pont Magyar Dóra
. . . 6 pont Heinrich Mónika
. . . 7 pont Király Luca
. . . 4 pont Asztalos Zalán


Gratulálunk a versenyzőknek és köszönjük a kluboknak a felkészítésüket!

2012 december 1-én ismét szeretettel várjuk a résztvevőket!


A Zemplén TV beszámolója a Sárospataki csapat szerepléséről a versenyen

 
Kapcsolódó anyagok:
Az egyik fotó galéria képei
Beharangozó
XVI. Kecskemét Kupa Országos Ju Jitsu Verseny 2010-12-04
XV. Kecskemét Kupa Országos Ju Jitsu Verseny 2009-11-28
XIV. KÉSZ Kupa Országos Ju-Jitsu Verseny 2008-11-29
XIII. KÉSZ Kupa Országos Ju-Jitsu Verseny 2007-11-10

Hozzászólások (0)    - A hozzászóláshoz be kell lépned.


2011 év összes híre itt található...
Azonosító:
Jelszó:
Regisztrálok
2024 Június
HKSzCs PSzV
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

     

Látogatók száma:
1000903410009034100090341000903410009034100090341000903410009034


Harcművészek az Egészséges Gyerekekért

Levélküldés